ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!






Έχει γεμίσει η αγορά μας με πολλούς απατεώνες που σκαρφίζονται 1002 τρόπους για να σας κλέψουν. Και το κακό είναι ότι δεν φοβούνται καθόλου την αστυνομία και την δικαιοσύνη, γιατί έτσι και αλλιώς το σακάκι τους είναι κρεμασμένο πίσω από την πόρτα της φυλακής .



Είναι τόσο ευρηματικοί που δεν σου περνάει από το μυαλό η διαβολιά της στιγμής, και είσαι έτυμος να την πατήσεις. Γι αυτό ότι παράξενο και πρωτότυπο δείτε μην το εμπιστεύεστε σίγουρα είναι απατεώνας.
Προχθές μου διηγήθηκε ένας φίλος μια ιστορία και πως την πάτησε.
Μπαίνει ένας τύπος καλοσυνάτος στο μαγαζί του και με ένα λυπημένο ύφος του είπε πως μόλις βρήκε από τη φυλακή που τον είχαν μέσα για χρέη στο δημόσιο, και δεν έχει λεφτά για εισιτήρια να πάει στα παιδιά του στη Δράμα.
Ο Κομοτηναίος επαγγελματίας τον λυπήθηκε βγάζει του δίνει ένα πενηντάρικο και του λέει να πάρεις και από μια σοκολάτα στα παιδιά σου.
Έλα όμως που ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη.
Ο κομοτηναίος επαγγελματίας πήγε το ίδιο βράδυ σε ένα ταβερνάκι της Κομοτηνής με την παρέα του, και τον είδε μέσα να τα πίνει ο δήθεν Δραμινός. Τον αρπάζει από το γιακά και του παίρνει πίσω το πενηντάρικο, και απαθέστατα ο απατεώνας του λέει. Άμα σου έλεγα ότι θέλω να πιω θα μου έδινες; Όχι!! Σκεφτείτε εκείνη τι μέρα ο συγκεκριμένος τι μεροκάματο έβγαλε!!! Γι αυτό ούτε δεκάρα σε κανένα και για κανένα λόγω…
Μόνο έτσι θα εξαφανιστούν οι κάθε απατεώνες και οι κάθε επαίτες αετονύχηδες !!!!
http://kostasliourtas.blogspot.gr/

http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3406.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...