Πανικό προκαλεί νέος επικίνδυνος ιός του διαδικτύου, που επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά!


Ένας νέος ιός έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή του, προσβάλλοντας όλους τους τύπους των συσκευών που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα.



Ο εν λόγω ιός στην πλειονότητα των περιπτώσεων προσβάλλει την εμφάνιση των σελίδων όπου ο χρήστης περιηγείται, εξαφανίζοντας σταδιακά μέρη της επισκεπτόμενης σελίδας. Η ισχύς του ιού όμως είναι τέτοια που, σύμφωνα με καταγγελίες, έχει φτάσει στο σημείο να επηρεάζει ακόμη και τη συμπεριφορά ανθρώπων και ζώων και αυτό το χαρακτηριστικό του είναι που έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου τόσο στον κόσμο της τεχνολογίας, όσο και σε ιατρικούς κύκλους.

Συγκεκριμένα, ο νέος ιός επηρεάζει την συμπεριφορά ζώων, καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα ζαλάδας και αλλόκοτης συμπεριφοράς κυρίως σε σκύλους, που βρίσκονται σε χώρους πλησίον συσκευών που έχουν προσβληθεί από αυτόν. Επιπλέον συμπτώματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σε ανθρώπους. Χαρακτηριστικά έχουν αναφερθεί περιστατικά κατά τα οποία προσβεβλημένα άτομα έχουν συλληφθεί να κάνουν κύκλους γύρω από τον εαυτό τους, να μιμούνται τον Γιώργο Μαρίνο, ενώ κατεγράφη και μια ακραία περίπτωση όπου άτομο οδηγούσε το αυτοκίνητό του με την όπισθεν στην Εγνατία Οδό για περισσότερα από 10 χιλόμετρα.

Γιατροί και μηχανικοί υπολογιστών έχουν έρθει κοντά προκειμένου να βρουν αντίδοτο για τον ιδιαίτερο και πρωτοφανή αυτόν ιό. Οι αρχές αναφέρουν ότι όποιο άτομο υποψιαστεί πως κάποια ηλεκτρονική συσκευή του περιβάλλοντός του μπορεί να έχει προσβληθεί από τον ιό, θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες:

- Χαμηλώνουμε την ένταση των ηχείων της συσκευής.

- Κλειδώνουμε όλες τις πόρτες που οδηγούν σε δημόσιους χώρους και περιορίζουμε τις κινήσεις και την ομιλία μας στο ελάχιστο.
tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...