ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ... ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΗ...!!!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ... ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ...

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί αισθητό κίνδυνο για την ισορροπία του πλανήτη μας, ωστόσο οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για τα χειρότερα.
Αυτό επιβεβαιώνει το «σχέδιο Περσεφόνη», μία πρωτοποριακή κιβωτός του Νώε, που θα μεταφέρει το ανθρώπινο είδος μακριά από τον πλανήτη Γη, όταν αυτός καταστεί εντελώς αφιλόξενος.
Όπως αναφέρει σε σχετικό της άρθρο η εφημερίδα Τα Νέα, τουλάχιστον 13 σχεδιαστές από τη Βρετανία, την ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Ιταλία εργάζονται για το συγκεκριμένο project, το οποίο σε περίπου 100 χρόνια, υπολογίζεται να μεταφέρει χιλιάδες ανθρώπους καθώς και δείγματα της χλωρίδας και της πανίδας του πλανήτη μας στο διάστημα, προς αναζήτηση ενός πιο φιλόξενου πλανήτη.
Ο σκελετός και τα υλικά του σκάφους θα είναι κατασκευασμένα από οργανική ύλη, όπως άλγη και τεχνητό έδαφος και θα χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να παράγουν βιοκαύσιμα, ικανά να κρατήσουν τους επιβάτες ζωντανούς για πολλές γενιές.
Ουσιαστικά, όπως αναφέρουν τα Νέα, πρόκειται για ένα ιπτάμενο οικοσύστημαπου θα παράγει τεχνητό φως, βιοκαύσιμα, βαρύτητα, τροφή, οξυγόνο και πόσιμο νερό.

Ωστόσο, πριν εκτοξευθεί η διαστρική κιβωτός, οι ερευνητές σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν παρόμοιες τεχνολογίες για να κατασκευάσουν πράσινες και βιώσιμες πόλεις. apocalypsejohn.com

ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ... ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΗ...!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_1297.html#ixzz30lYVUxbZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...