ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ WEEKEND ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (και γιατί πρέπει να τους κλείσετε τα σύνορα)











Του Dragan Μπαούλοβιτς
Αναλύσεις επί αναλύσεων, εκτιμήσεις, σενάρια και μπόλικη παπαρολογία, από το σύνολο της κατευθυνόμενης προπαγάνδας, προς τον πληθυσμό ή τελικά τον Λαό; Πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες; Πριν του Σταυρού ή μετά; Μια απλή, απλούστατη ανάλυση στα πραγματικά γεγονότα, θα τεκμηριώσει την άποψη ότι αυτό είναι το τελευταίο weekend όπου στο τέλος του, θα έχουν εγκαταλείψει την χώρα οι Έλληνες τραπεζίτες. Όσοι παραμείνουν θα έχουν χρόνο για το επόμενο. Οι τελευταίοι πάντως σίγουρα, θα απογειωθούν το μεθεπόμενο. One Way….. Farewell, My Lovely……
Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής αποφασίζει ο Θεός και κατεβαίνει στη γη. Επέρχεται η καλύτερη συμφωνία for ever. Γίνεται θαύμα ! Έρχεται η ευλογημένη ώρα και ανοίγουν οι τράπεζες. Απ τα χαράματα της Δευτέρας !!! Τι θα συμβεί; Θα τρέξουν οι συμπατριώτες μας – οι οποίοι επί πάνω από 4 χρόνια λοιδορούσαν εξύβριζαν και και και το Lobbystas.gr, μαζί με τους τραπεζίτες και το σύστημα που κατασυκοφάντησαν, κυνήγησαν ανελέητα με μηνύσεις αγωγές, εξώδικα ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, επειδή έλεγα τεκμηριωμένα γιατί πρέπει να πάρουν τις καταθέσεις τους και να τις φυλάξουν στα πηγάδια – να τραβήξουν τα χρήματα τους. Όλοι θα θέλουν να αποσύρουν τα χρήματα μετά από το κακό που τους βρήκε. Ο λεβεντομαλάκας, θα μας ισχυριστεί ότι με τo πλαφόν τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα ! Με το άνοιγμα των τραπεζών αυτομάτως θα ανοίξει και το χρηματιστήριο. Καλημέρα σας. Καλώς τα μου. Καιναριαααααααααααα μου. Ότι μέτρα και να πάρει, απαγόρευση short shelling κ.τ.λ οι τραπεζικές μετοχές θα βρίσκονται σε «unlimited» Limit Down για τα επόμενα 600 χρόνια !!!!
Ότι πλαφόν και να έχουν οι τράπεζες η ρευστότητα των 125 περίπου δις θα διοχετευτεί στο χρηματιστήριο για να φυγαδευτεί μετά από εκεί στο εξωτερικό ή για ασφάλεια σε συγκεκριμένες μετοχές, είτε έχουμε ευρώ, είτε έχουμε δραχμή, είτε μείνουμε Ευρώπη, είτε γίνουμε και επίσημα Banania Rebuplic !!!!!!!!
Και με το Θεό επί γης, για το μεγάλο θαύμα, οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται ήδη σε τυμπανιαία κατάσταση σε κοντινές παραλίες του Σαρωνικού. Όσο και αν περιμένετε μπουρμπουλήθρες δεν θα δείτε !!!!!


Συνεχίζεται ….
Ειδικά γιατί πρέπει να κλείσουν τα VIP του Βενιζέλος και να επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από την χώρα για τους τραπεζίτες….

lobbystas.gr

Το διαβάσαμε από το: ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ WEEKEND ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (και γιατί πρέπει να τους κλείσετε τα σύνορα) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/weekend.html#ixzz3fIlbVCnC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...