Υπάρχουν κι αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες...ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, που χαστούκισε τον Προκόπη Παυλόπουλο και μαζί του τον αξιωματικό του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο!
Τους ριψάσπιδες, που εγκατέλειψαν τους Ελληνορθόδοξους της μαρτυρικής Συρίας, για τους φονιάδες των λαών!
Της Μαργαρίτας ΙσιδώρουΟ Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, αρνήθηκε να δει τον πρόεδρο της αποικίας του 4ου Ράιχ Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα.

Πέρα από τις ενδοεκκλησιαστικές αντιπαλότητες, όπως συμβαίνει και στα πολιτικά κόμματα, ένα σημαντικό στοιχείο που συνέβαλε στην απόφαση του Πατριάρχη Κύριλλου, είναι και το γεγονός πως τόσο ο Βαρθολομαίος, όσο κι ο Ιερώνυμος, εδώ και πέντε (5) χρόνια που η Συρία δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση και πρώτος στόχος των φονιάδων-μισθοφόρων είναι η Ορθοδοξία, το Πατριαρχείο Αντιόχειας (Αυτοκέφαλο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Μεγάλης Θεουπόλεως Αντιοχείας Συρίας, Αραβίας, Κιλικίας, Ιβηρίας και Μεσοποταμίας και πάσης Ανατολής) και ΠΟΤΕ το Φανάρι κι η εκκλησία της Ελλάδας δεν συμπαραστάθηκαν στη γενοκτονία των Ελληνορθόδοξων.
Κι ο ίδιος ο Παυλόπουλος συμμετείχε ενεργά σ' αυτή την εγκληματική στάση απέναντι στους Ελληνορθόδοξους και ταυτίστηκε ΑΠΟΛΥΤΑ με τα συμφέροντα του 4ου Ράιχ, όπως σχολιάζεται (προφητικά) στο σχετικό που αλιεύσαμε στο... "PRESS-GR" (20 Οκτώβρη 2015): Ο Π. Παυλόπουλος ζει στην Ελλάδα ή στο Βερολίνο;

Ο Πατριάρχης Κύριλλος, δεν έπαψε ποτέ να καταγγέλλει το βασανισμό των Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην περιοχή, την απαγωγή κληρικών και την καταστροφή εκκλησιών... Ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος... ΠΟΤΕ!

Ακόμη κι ο πάπας στέλνει επισκόπους στη Συρία για να συμπαρασταθούν στους ελληνορθόδοξους... Ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος... ΠΟΤΕ!
Οι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας και το Πατριαρχείο Αντιόχειας, με δύο απαχθέντες Επισκόπους, βρίσκουν συμπαράσταση από όλες τις θρησκείες του πλανήτη, αλλά όχι από το Φανάρι και την Αθήνα...: 100 χιλιάδες πολίτες στο Βατικανό, για την ολονύκτια προσευχή εναντίον της επίθεσης στη Συρία. Η ντροπή για την Ορθοδοξία… η φιλοΝΑΤΟϊκή ένοχη σιωπή του Βαρθολομαίου & του Ιερώνυμου, καταγράφεται στη μαύρη Βίβλο των δωσίλογων ρασοφόρων!
Ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος, ειδικότερα με την απαγωγή των δύο Ελληνορθόδοξων Επισκόπων πιστοποίησαν πως για την Συρία: Την ελληνική εξωτερική πολιτική χαράζει ο Ερντογάν… ούτε καν οι “προστάτιδες” δυνάμεις
Η Ορθοδοξία στη Συρία πλήρωσε την αγάπη στην πατρίδα, το καθήκον υπεράσπισης αιώνων ιστορίας και ανεκτίμητων κειμηλίων (αρχαίας Ελλάδας και Χριστιανισμού)... Η Ορθοδοξία στη Συρία πλήρωσε για την Ελευθερία κι Ανεξαρτησία...
Η Ορθοδοξία στη Συρία πλήρωσε την αντιιμπεριαλιστική της στράτευση...

Η Συρία θα νικήσει και θα γίνει τάφος των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους...
Αν πρέπει η ορθοδοξία να βρει προστασία και συμπαράσταση στο Πατριαρχείο Ρωσίας, ας γίνει! Αρκετά με τους Βαρθολομαίους κι Ιερώνυμους! Μέχρι σήμερα, όλοι αυτοί, μιλούν για την μπίζνα της "υποδοχής προσφύγων"... Κάνουν σαν να μην υπάρχει το φονικό εμπάργκο της Ελλάδας εναντίον του λαού της Συρίας: Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας Ξέχασαν: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Να τι "πονάει" όλους αυτούς: Η ενότητα του Συριακού λαού, ανεξαρτήτων θρησκεύματος και το πως τους Ελληνορθόδοξους προστατεύει ο "δικτάτορας" Άσαντ και η Μουσουλμανική Χεζμπολά με τους μαχητές της!


sibilla-gr

Το διαβάσαμε από το: Υπάρχουν κι αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες...ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, που χαστούκισε τον Προκόπη Παυλόπουλο και μαζί του τον αξιωματικό του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_708.html#ixzz3xK8wSjfv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...